Wat je kan doen bij Kattencafé de Spinnerij

0

Tilburg heeft vele leuke plekjes, maar veel van die plekjes zitten een beetje verstopt. Een van die plekken is het Kattencafé ‘de Spinnerij’’. 

Hapje eten

Kattencafé de Spinnerij is een leuk plekje waar je ontbijt of lunch kan eten, of een kopje koffie kan drinken. Ze hebben er veel zelfgebakken taartjes en verse koffie en thee, en natuurlijk ook veel katten. Ze hebben 8 katten die je kan komen knuffelen en waarmee je kan spelen. 

De Spinnerij zorgt er ook voor dat het eten dat ze bereiden zo duurzaam mogelijk wordt gemaakt. Ook hebben ze een groot aanbod aan vegetarisch en veganistisch eten, waardoor iedereen daar een hapje kan eten. Wat ze aan eten hebben wil nog wel eens veranderen. Ze proberen zoveel mogelijk af te wisselen qua eten en hapjes. Kun je nog vaak iets nieuws uitproberen ook. 

De Spinnerij

Het kattencafé zelf ziet er een beetje uit als een gezellige huiskamer met veel katten. Op de tafels staat een briefje waarin de katten worden geïntroduceerd en wat je wel en niet moet doen per kat. Sommige vinden geaaid worden heel fijn, en sommige willen het liefst komen spelen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat zowel jij en de katten een goede tijd hebben. 

Je kunt er ook allemaal speeltjes en andere katten must have’s kopen. Hiermee ondersteun je het kattencafé en de katten, maar heb je ook nog iets leuks voor je kat. Ze hebben ook iet alleen must have’s voor je katten maar ook voor jezelf, en misschien iets voor een vriendin. Altijd leuk om daar nog iets te halen van een kerstcadeau. 

Katten en yoga 

Je kunt ook meer dingen doen dan alleen eten in het kattencafé. Ze geven ook workshops en doen andere evenementen. Een van die workshops is Yoga & Cats, waarbij je samen met de katten yoga gaat doen. Ook hebben ze workshops handlettering, waarin je wat creativiteit kwijt kan door in verschillende lettertypes te schrijven en tekenen, en ook doen ze wel eens een bingo. 

Kortom, er is genoeg te doen en genoeg te aaien. Je kunt Kattencafé de Spinnerij vinden op Facebook en op Instagram, en je kunt een plekje reserveren via de site van de Spinnerij zelf. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *